عمر کاشی تنها به جنس آن وابسته نبوده و به شیوه نگهداری از آن نیز بستگی دارد. توجه به این نکته ضروری است که برای حفظ خصوصیات فنی و زیبایی کاشی ها باید آن ها را به شیوه مناسب تمیز نمود.
هنگام تمیز کردن کاشی ­ها بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشیم:
 
مواد شوینده :
برای شستن کاشی­ ها بهتر است از شوینده­ های استاندارد یا شوینده های مخصوص کاشی و سرامیک استفاده کنید. ازمواد اسیدی که از غلظت و خورندگی بسیار بالایی برخوردار هستند، استفاده نکنید. این گونه مواد شاید به خود کاشی آسیب نزنند اما به ملات بندکشی بین کاشی­ ها آسیب می رسانند. لازم به یادآوری است صرفاً ملات­ های بندکشی ساخته شده از مواد اپوکسی نسبت به خوردگی ناشی از مواد شیمیایی مقاوم می ­باشند.
 
روش­ های شستشو :
هنگامی که مشغول تمیزکاری هستید از اشیا و مواد زبر و ساینده استفاده نکنید. اگر مجبورید از آنها استفاده کنید نهایت دقت را به کار ببرید. یادتان باشد که استفاده از این گونه مواد بر سطح کاشی ­­های براق آثار خراش و خط افتادگی به جای می­ گذارند.
آلودگی­ هایی که باعث سایش نیز می شوند:
انواع خاصی از آلودگی ­ها، مثل شن و یا گرد و خاک، باعث سایش کاشی­ ها می شوند. برای جلوگیری از ورود چنین آلودگی ­هایی بهتر است از پادری­ های مناسب استفاده کنید که قبل از ورود افراد به ساختمان کف کفش آنها را تمیز کند و مانع از ورود آلودگی­ ها به داخل ساختمان شود.
کاشی کار
نصاب کاشی
 
احتیاط و محافظت :
سطوح کاشی شده کف، سطوح ارتجاعی نیستند. به عبارت دیگر، آنها فقط در برابر شوک­ های ملایم مقاوم هستند. باید از افتادن اشیای سنگین بر آنها جلوگیری کرد. بهتر است در جاهایی که احتمال افتادن اشیا زیاد است مانند مقابل اجاق گاز و سینک ظرفشویی در آشپزخانه­ ها  از کفپوش ­هایی که خاصیت ارتجاعی دارند استفاده نمود.